Belangrijk om te weten!

Mappen en rechten
MyEmma is zo ontwikkeld dat je per klant een map kunt aanmaken. Je kunt deze map dan bijvoorbeeld naar de klant vernoemen. Bijvoorbeeld Jansen B.V. en daarin weer submappen plaatsen zoals 2019 > Belastingen > BTW

Wanneer je 1 x op de hoofdmap klikt en de klant en/of een medewerker toegang geeft tot deze map zodat men de map en documenten ook kunnen bekijken, is het belangrijk om te weten dat de klant/medewerker ook automatisch toegang heeft tot alle onderliggende mappen die je aanmaakt binnen de hoofdmap. Ook met dezelfde rechten.

Stel je wilt dit niet, je wil binnen de map van de klant ook een map "Interne documenten" aanmaken waar je documenten plaatst die alleen zichtbaar zijn voor jouw medewerkers, dan maak je binnen de hoofdmap submappen aan en bepaal je per submap wie waar toegang tot heeft en wie waar wat mee kan doen.

Rechten:
Bij MyEmma kun je, wanneer je een gebruiker toegang geeft tot een map, kiezen uit 4 opties.

• Lezen

• Schrijven

• Verwijderen

• Administreren

Lezen:
De klant/Medewerker kan alleen documenten bekijken die in deze map geplaatst worden

Schrijven:
De klant/medewerker kan documenten bekijken en documenten plaatsen en mappen aanmaken binnen deze map.

Verwijderen:
Klant/medewerker kan documenten verwijderen uit deze map.

Administreren:
Klant kan alles wat een administrator ook kan (bovenstaande)

Klant aanmaken: (klant ontvangt direct een e-mail)
Wanneer je een klant aanmaakt dan ontvangt deze klant, vanuit jouw naam, direct een e-mail met zijn/haar login gegevens. Hou hier dus rekening meer wanneer je een klant aanmaakt. De mail die naar de klant gestuurd wordt ziet er als volgt uit:

Goedendag {klantnaam},

Welkom bij het documentenportaal van {uw bedrijfsnaam} .

Sinds kort werken wij met ons eigen documentenportaal waar wij uw documenten in zullen plaatsen die of ter inzage aangeboden worden, of waarvoor een goedkeuring nodig is. Deze goedkeuring kan plaatsvinden door een document te accorderen of door het plaatsen van een digitale handtekening. Ook kunt u vanaf nu via ons portaal zelf documenten aanleveren om uw dossier compleet te maken.

Om gebruik te kunnen maken van het systeem heeft u een account nodig, deze hebben wij zojuist voor u aangemaakt.
Door op onderstaande link te klikken kunt u een wachtwoord aanmaken en meteen aan de slag.

https://mijn.uwbedrijfsnaam.nl

Mocht u vragen hebben of ergens niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijk groet,
{uw naam}

Heb je vragen of loop je tegen dingen aan waar je niet uitkomt, stuur dan een e-mail naar support@myemma.io of gebruik de chat op onze website of gebruik de chat op deze pagina.