1. Maak een Android developer account aan

De eerste stap voor je eigen branded Android app is het aanmaken van een Android developer account.

2. Voeg een nieuwe gebruiker toe

Log in bij de Play Console.

Klik op Gebruikersaccounts en rechten. Selecteer Nieuwe gebruiker uitnodigen om YMF toe te voegen.

Vervolgens kom je in een scherm waar je de nieuwe gebruiker rechten kunt geven.

3. Geef YMF rechten

Vul bij het veld E-mailadres ymfdeveloper@gmail.com in. Stel geen vervaldatum in, aangezien MyEmma jouw app zal blijven onderhouden. Klik op Accountrechten en kies bij App-toegang voor Beheerder, klik vervolgens op Gebruiker uitnodigen.

Wanneer je dit gedaan hebt kun je een e-mail sturen naar support@myemma.io zodat wij dit kunnen bevestigen.