Uiteraard staat bij MyEmma veiligheid voorop. Naast verlopen tokens en continue monitoring van alle verkeer bieden wij voor onze klanten ook de mogelijkheid om voor hun klanten 2FA aan te zetten. Op deze manier dienen jullie klanten in te loggen via 2FA ook wel Multifactorauthenticatie genoemd.

Multifactorauthenticatie is een methode om de authenticiteit van een gebruiker te verifiëren op meer dan één enkele manier. Door meerdere factoren te combineren kan de beveiliging bij toegangscontrole worden aangescherpt.

om 2FA te activeren voor jouw klanten ga je in de linkermenu naar "instellingen" en dan naar Addons.

Klik vervolgens bij "Multifactor authenticatie" op "Bekijk details"

Klik dan op de blauwe knop (aanschaffen)

En klaar! 2FA is nu ingeschakeld voor jouw klanten. 💪