Ben je benieuwd naar MyEmma en wil je graag een eigen portaal aanmaken? Dat kan in 5 eenvoudige stappen! Bij het aanmaken van een account start je ook gelijk met een gratis en vrijblijvende proefperiode.

Stap 1: Registratie

Ga naar https://welkombij.myemmacloud.com/ hier kun jij jouw bedrijf registreren bij MyEmma.

Stap 2: Gegevens invullen

Vul al jouw bedrijfsgegevens in en maak een wachtwoord aan. Je krijgt in deze formulier ook de mogelijkheid om een subdomein in te stellen. Deze eindigt altijd op .myemmacloud.com. Het is later mogelijk om je eigen domein in te stellen voor jouw portaal. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Let op: Het is alleen mogelijk om de letters a - z, cijfers 0 - 9, Scandinavische letters, umlauts en een streepje (-) in je domein naam te gebruiken, dus geen spaties of andere karakters! Het kan gebeuren dat de registratie mislukt bij het gebruik van verkeerde karakters.

Stap 3: Registreer

Klik op 'Beginnen' om de registratie te voltooien.

Stap 4: Naar jouw portaal

Wanneer je op de knop 'Ga naar JouwEmma!' klikt, wordt je doorverwezen naar je eigen domein. Hier kun je inloggen met de opgegeven e-mail adres en wachtwoord.

Stap 5: Ingelogd 🥳

Gefeliciteerd! Je MyEmma account is succesvol aangemaakt en je bent ingelogd!.