Binnen MyEmma is het mogelijk om bedrijven in te voeren, het is mogelijk om contactpersonen te koppelen aan deze bedrijven.

Stap 1: Navigeren

Navigeer naar de bedrijven overzicht binnen jouw portaal.

Stap 2: Bedrijf aanmaken

klik op het icoontje boven in de hoek, er verschijnt een popup.

Stap 3: Bedrijfsgegevens invoeren

Vul de gegevens in van het bedrijf. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de KVK database, vul hiervoor de KVK nummer in en klik op het loepje om de gegevens automatisch in te laden.

Stap 3: Voeg een contactpersoon toe (optioneel)

Een contactpersoon kan namens een bedrijf toegang krijgen tot dossiers en mappen. voer de gegevens van een contactpersoon in om deze direct aan het bedrijf te koppelen.

Het is ook mogelijk om eerder aangemaakte klant accounts te koppelen aan een bedrijf, klik daarvoor op 'bestaande contactpersoon opzoeken' en koppel gelijk een persoon aan het bedrijf.

Klik op 'Bedrijf aanmaken' om het bedrijf aan te maken.

Stap 4: Aangemaakt

Het bedrijf is nu aangemaakt en staat in het lijstje met bedrijven.