Binnen MyEmma is het mogelijk om particulieren als klant aan te maken, hiervoor hoef je dus geen bedrijfsgegevens in te voeren.

Stap 1: Navigeer

Navigeer naar de klanten overzicht binnen jouw portaal.

Stap 2: Klant aanmaken

klik op het poppetje boven in de hoek, je wordt omgeleid naar een nieuwe pagina.

Stap 3: Klantgegevens invoeren

Vul de gegevens in van jouw klant en controleer of de gebruikersrol op 'Klant' staat. klik vervolgens op 'Gebruiker aanmaken' om de klant aan te maken in het systeem.

Na het aanmaken krijgt de klant automatisch mail met het verzoek om een wachtwoord in te stellen.

Heeft jouw klant geen e-mail? Dan is het mogelijk om interne e-mail adres op te geven zodat de klant alsnog in het systeem staat. Houd er dan wel rekening mee dat de klant niet kan inloggen in het portaal.

Stap 3: Aangemaakt

Jouw klant is nu aangemaakt en staat in het lijstje met klanten.