Ben je binnen je bedrijf met meerdere personeelsleden en hebben die ook toegang nodig tot klantgegevens dan kun je deze toegang geven tot MyEmma.

Stap 1: Navigeer

Navigeer naar de medewerkers overzicht binnen jouw portaal.

Stap 2: Medewerker aanmaken

klik op het poppetje boven in de hoek, je wordt omgeleid naar een nieuwe pagina.

Stap 3: Medewerker invoeren

Vul de gegevens in van jouw medewerker en controleer of de gebruikersrol op 'Medewerker' staat. klik vervolgens op 'Gebruiker aanmaken' om de klant aan te maken in het systeem.

Na het aanmaken krijgt de medewerker automatisch mail met het verzoek om een wachtwoord in te stellen.

Stap 3: Aangemaakt

Jouw medewerker is nu aangemaakt en staat in het lijstje met medewerkers.