Binnen MyEmma is het mogelijk om tijdens een dossiervorming gebruikers toe te voegen. Hieronder is het stappenplan te vinden hoe dit kan.

Stap 1: Klik op het kopje 'Dossiers' binnen MyEmma. Selecteer hier het dossier waar jij een gebruiker aan toe wilt voegen.

Stap 2: Klik op 'dossier wijzigen' bovenaan de pagina.

Stap 3: Op deze pagina kunnen er klanten, bedrijven of medewerkers worden toegevoegd aan het dossier.

Stap 4: Als de klanten, bedrijven of medewerkers aan het gewenste dossier is toegevoegd klik je op 'Dossier wijzigen +'.