Stap 1: Ga naar het kopje 'Dossiers' binnen MyEmma. U ziet nu een lijst met alle dossiers die openstaan.

Stap 2: Vink aan de linkerkant een of meerdere dossiers aan die je wilt verwijderen. Als je de gewenste dossiers hebt aangevinkt, klik je rechtsboven op de 'prullenbak'.

Stap 3: Er verschijnt nu in jouw beeldscherm of je zeker weet of de geselecteerde dossiers verwijderd kunnen worden. Indien je het zeker weet, klik op 'Ja, verwijder'. De geselecteerde dossiers zijn nu verwijderd.