Stap 1: Ga naar het kopje 'Mappen' binnen MyEmma. Om een nieuwe map aan te maken, klik rechts op 'Map aanmaken'.

Stap 2: Kies de naam van de map, bepaal welke klanten toegang hebben tot deze map en welke rechten deze klanten hebben. Klik vervolgens op 'Map aanmaken'.

Stap 3: De map is nu aangemaakt. Als je op de map gaat staan, zie je welke gebruikers er toegang hebben tot deze map en welke rechten ze hebben binnen deze map.