Binnen MyEmma is het mogelijk om klanten en medewerkers toegang te geven tot mappen. Dankzij het krachtige rechten systeem van de mappen is het zelfs zo dat je precies kunt beheren waar iemand welke toegangsrechten tot heeft.

Stap 1: Klik op het kopje 'Mappen' binnen MyEmma.

Stap 2: Selecteer een map om de klant/medewerker toegang tot te geven. Het is ook mogelijk om meerdere mappen aan te vinken en daar in een keer gebruikers toegang tot te geven. Het is in dat geval niet mogelijk om rechten te verwijderen.

Stap 3: Bepaal welk bedrijf, klant, medewerker of groep toegang krijgt tot de map en welke rechten hij of zij mag hebben in deze map.

Stap 4: Als je vervolgens op de map gaat staan zie je welk bedrijf, klant, medewerker of groep toegang heeft tot deze map. Let op: een administrator heeft toegang tot elke map en wordt hier niet bij weergegeven.