Stap 2: Selecteer de mappen of bestanden die je wilt downloaden. Het is mogelijk om hele mappen en losse bestanden, zoals in het voorbeeld hieronder, te downloaden.

Stap 3: Klik rechtsonder op 'Downloaden' om de gewenste bestanden/mappen te downloaden. De bestanden worden nu klaargezet in een zip-bestand.

Stap 4: De bestanden/mappen die je hebt gedownload, worden geopend in de Windows Verkenner of Finder. De bestanden zijn nu lokaal opgeslagen op jouw PC.