Binnen MyEmma is het mogelijk om een bestand te laten accorderen of signeren. Dit kan via de mappenstructuur. Hieronder is een stappenplan te vinden:

Stap 1: Ga naar het kopje 'Mappen' binnen MyEmma.

Stap 2: Klik op het gewenste bestand waar jij een accordering of signering voor wilt aanvragen en klik rechtsonder op 'Accordering aanvragen'

Stap 3: Kies de klant die het bestand moet accorderen of signeren. Het is ook mogelijk om meerdere klanten het bestand te laten accorderen of signeren.

Stap 4: De klant, waar jij een signering of accordering van hebt gevraagd, ontvangt nu een mail of een notificatie via de app dat er een signering of accordering wordt gevraagd.