In de mappenstructuur binnen MyEmma is het mogelijk om een bestandsverzoek richting de klant te sturen. Dit kan bijvoorbeeld het verzoek zijn om een rijbewijs of paspoort te uploaden in de map van de klant. In het stappenplan hieronder is te zien op welke manier dit mogelijk is.

Stap 1: Klik op 'Mappen' binnen MyEmma. Ga vervolgens naar de desbetreffende map van de klant, waarin jij het bestandsverzoek wilt gaan doen.

Stap 2: Klik rechts op 'Verzoek bestand' om een bestandsverzoek in te dienen.

Stap 3: Geef het bestandsverzoek een naam en voeg (optioneel) een omschrijving bij. Klik daarna op 'Ga verder'

Stap 4: Kies welke klant het bestandsverzoek moet voldoen. Klik daarna op 'Voeg toe'.

Stap 5: Je ziet nu dat het bestandsverzoek in de map staat. De klant krijgt een mail/notificatie in de MyEmma app met daarin het verzoek om aan het bestandsverzoek te voldoen.