Het is binnen MyEmma mogelijk om bestanden in een keer te mailen naar een map. Hieronder is een stappenplan te vinden:

Stap 1: Ga naar het kopje 'Mappen' binnen MyEmma

Stap 2: Selecteer de map waarin de bestanden terecht moeten komen en klik rechtsonder op 'E-mailadres genereren'.

Stap 3: Er komt nu een e-mailadres in het scherm. Deze dient gekopieerd te worden.

Stap 4: Stuur een mail naar de klant en geef aan dat ze op het e-mail adres wat jij hebt meegestuurd kunnen reageren.

Stap 5: Alle bestanden die in de bijlage zijn meegestuurd worden automatisch in de map, die jij hebt geselecteerd, geplaatst.