Binnen MyEmma is het uiteraard mogelijk om documenten te uploaden binnen een map. Het is daarnaast ook mogelijk om meerdere documenten tegelijkertijd te uploaden of hele mappen vanuit de Windows Verkenner of Finder. Hieronder is een stappenplan te vinden:

Stap 1: Ga naar het kopje 'Mappen' binnen MyEmma en klik rechtsonder op 'Bestand uploaden'.

Stap 2: Je kan nu vanuit de Windows verkenner of Finder omgeving bestanden uploaden naar MyEmma.

Stap 3: Een andere optie om bestanden te uploaden naar MyEmma is om de gewenste bestanden te slepen naar MyEmma.