Binnen MyEmma is het mogelijk om een bestandsverzoek uit te zetten binnen een bepaalde map. Hieronder is te vinden hoe dit bestandsverzoek kan worden vervuld.

Stap 1: Ga naar het kopje 'Mappen' binnen MyEmma. De bestandsverzoeken die voldaan moeten worden zijn in het grijs terug te vinden. Zie hieronder:

Stap 2: Klik op een van de bestandsverzoeken. Er wordt vervolgens een scherm geopend, hier kun je de gevraagde documenten heen slepen of je kan de Windows Verkenner/Finder openen om aan het bestandsverzoek te voldoen.

Stap 3: Als het bestand is geupload klik je op 'Aanleveren'. In de map zie je nu dat het bestand geupload is in de map en dat het grijs is verdwenen.