Binnen MyEmma is het mogelijk om bepaalde rechten te geven aan bepaalde klanten binnen een map. Hieronder is het stappenplan te vinden:

Stap 1: Ga naar het kopje 'Mappen' binnen MyEmma

Stap 2: Klik een keer met de muis op een bestaande map. Aan de rechterkant komen een aantal opties te staan. Klik hier rechtsonder op 'Toegang bewerken'

Stap 3: Hier kun je de rechten van het bedrijf, klant, medewerker of groep aanpassen. Per gebruiker kunnen er andere rechten gegeven worden. Op het moment dat jij bepaalde rechten geeft aan een map, gelden dezelfde rechten ook voor alle onderliggende mappen. Klik op 'Rechten opslaan' om de rechten te bevestigen.