Binnen MyEmma is het mogelijk om mappen aan te maken in een dossier. Hierin kunnen bestanden worden geplaatst en bestanden worden uitgevraagd bij de klant.

Stap 1: Ga naar het kopje 'Dossier' in MyEmma en klik op 'Nieuw dossier aanmaken +'

Stap 2: Kies een klant waar jij een dossier voor wilt openen en geef het dossier een naam.

Stap 3: Kies een leeg sjabloon, stel eventueel deadlines in en klik op 'Dossier aanmaken +'

Stap 4: Om een nieuwe map aan te maken binnen het dossier klik je op de grote + aan de rechterkant van het scherm.

Stap 5: Je kunt nu een nieuwe map aanmaken. Geef de map een titel en koppel klanten en/of medewerkers aan de map. Per klant of medewerker kunnen er bepaalde rechten worden gegeven voor de map.

Stap 6: De map is nu aangemaakt, er kunnen nu bestanden in worden geplaatst of bestandsverzoeken worden uitgezet. Om nog een map te maken, klik je wederom op de grote plus-teken.

Stap 7: Alle gewenste mappen aangemaakt, bestanden erin gezet en bestandsverzoeken uitgezet? Klik op 'open dit dossier' om het dossier naar de klant door te zetten. Rechtsboven is de status van het dossier terug te vinden.