Via MyEmma is het mogelijk om een signering of accordering aan te vragen via een dossier. Hieronder is een stappenplan te vinden:

Stap 1: Klik op het kopje 'Dossiers' binnen MyEmma en klik op 'Nieuw dossier aanmaken +'.

Stap 2: Koppel een klant of bedrijf, geef het dossier een naam, kies een leeg sjabloon, stel eventueel een deadline in en maak het dossier aan.

Stap 3: Voeg de bestanden toe die een signering nodig hebben en klik op 'Open dit dossier'.