Klanten kunnen ook een vraag stellen aan jou over een specifiek dossier of een algemene vraag. Hieronder is een stappenplan te vinden hoe je dit doet.

Stap 1: De klant kan rechtsonder de chat openen door op het blauwe bolletje te klikken.

Stap 2: Vervolgens klikt de klant op het + teken rechtsboven in het scherm om een chat te starten

Stap 3: De klant krijgt vervolgens de keuze om een algemene vraag te stellen of een vraag over een specifiek dossier. Hierna kan de chat definitief worden gestart.

Stap 4: De klant kan nu het bericht typen en versturen. Zodra er gereageerd is op het bericht ontvangt de klant een e-mail of een notificatie via de MyEmma app