Wanneer je collega of klant zijn/haar mobiele apparaat verliest of per ongeluk de authenticator app verwijderd dan kan het zijn dat ze niet meer kunnen inloggen bij MyEmma.

Dit is gelukkig geen probleem want als administrator kun je de security code resetten en dan kan de klant of collega direct weer aan de slag. Zorg er wel voor dat je de identiteit van de klant zelf bevestigd voordat je de security code reset.

Stap 1: Ga naar het kopje 'Klanten' binnen MyEmma en zoek de klant op die de MFA/2FA code kwijt is.

Stap 2: Klik bij 'Profiel wijzigen' op de 3 puntjes. Klik vervolgens op '2FA resetten'.