Mocht een klant niet kunnen inloggen dan is dit natuurlijk erg vervelend. Hieronder is een stappenplan te vinden hoe dit probleem opgelost kan worden.

Stap 1: Ga naar het kopje 'Klanten' binnen het portaal

Stap 2: Klik op de drie puntjes bij 'Profiel wijzigen' en klik op 'Wachtwoord resetten'

Stap 3: Jouw klant krijgt nu een automatisch gegenereerde mail met daarin het verzoek om het wachtwoord te herstellen. Als dit gedaan is kan de klant weer inloggen met het nieuwe wachtwoord die zojuist is aangemaakt.