Jouw administrator kan besluiten om gebruik te maken van MFA. Dit houd in dat jij je na het inloggen ook moet authenticeren met je mobiele telefoon of tablet.

Stap 1: Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in op de inlogpagina van jouw portaal.

Tip: Klik op 'onthoud mij' om je login sessie voor 30 dagen geldig te maken.

Stap 2: Instellen 'Multi Factor Authentication' (MFA / 2FA)

Nadat je voor het eerst bent ingelogd krijg je een QR code te zien. deze moet je scannen met een authenticator app zoals Google authenticator, Microsoft authenticator, Authy of een andere app naar keuze. Het is dus niet mogelijk om met hetzelfde apparaat de authenticator stappen uit te voeren.

Stap 3: Security code invoeren

Nadat jij de QR code hebt gescand krijg je een security code van jouw portaal te zien. Deze ververst elke 30 seconden. Je moet de security code overnemen uit de app en invoeren bij MyEmma.

De security code zal na elke login worden gevraagd.

Stap 4: Ingelogd

Je bent nu succesvol ingelogd en hebt toegang tot je portaal!