Als administrator heb je automatisch toegang tot alle bedrijven, klanten, medewerkers, mappen en dossiers. Dit geldt niet voor medewerkers, het is nodig om deze handmatig te koppelen aan een een klant of bedrijf. Dit gaat op dezelfde manier.

Stap 1: Ga naar het kopje 'Bedrijven' binnen MyEmma

Stap 2: Klik op het bedrijf om naar de detailspagina te navigeren.

Stap 3: Klik rechtsboven om een medewerker aan het bedrijf toe te voegen. Dit zijn jouw collega's en geen medewerkers van het bedrijf.

Stap 4: De medewerker is nu gekoppeld aan het bedrijf / klant. Heb je een foutje gemaakt? Met het prullenbakje kun je medewerkers weer ontkoppelen van het bedrijf.