Een klant of medewerker verwijderen bij MyEmma werkt op dezelfde manier. In het stappenplan hieronder is te vinden hoe je dit doet.

Stap 1: Klik op het kopje 'Klanten' binnen MyEmma.

Stap 2: Ga naar de klant die je wilt verwijderen en klik op de 3 puntjes bij 'Profiel wijzigen'. Vervolgens verschijnen er 4 mogelijkheden. Kies voor 'Account archiveren'.

Stap 3: Bevestig vervolgens je keuze om de gebruiker te verwijderen/archiveren. De gebruiker wordt gearchiveerd, dit heeft er mee te maken dat we op deze manier de gekoppelde accorderingen en signeringen die de klant heeft gedaan terug kunnen halen.