Binnen MyEmma kun je ten alle tijde de bestanden die gesigneerd of geaccordeerd zijn terug vinden, met bijbehorende audit trail. Hoe dit kan is te vinden in het stappenplan hieronder:

Stap 1: Ga naar het 'Dashboard' binnen MyEmma en scroll naar beneden. Daar zie je de Accorderingen / Signeringen. Hier zie je in eerste instantie de open Accorderingen / Signeringen.

Stap 2: Klik op 'Gesloten' om de accorderingen en signeren te zien die al gedaan zijn in het verleden. Klik vervolgens op de 3 puntjes. Je kan nu het specifieke bestand bekijken, het dossier waar het bestand zich bevindt en je kunt de audit trail bekijken.

Stap 3: Klik op 'Audit trail bekijken'. Hier kun je vervolgens zien door wie het bestand is getekend incl. handtekening, welk document het betreft en wanneer deze is getekend. Daarnaast is het mogelijk om deze audit trail te downloaden in een PDF-bestand.