Relatiebeheer
Hoe verwijder ik een klant of medewerker?

Hier vind je hoe je een klant of medewerker kunt verwijderen

Sergen Nurel avatar
Geschreven door Sergen Nurel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een klant of medewerker verwijderen bij MyEmma werkt op dezelfde manier. In het stappenplan hieronder is te vinden hoe je dit doet.

Stap 1: Klik op het kopje 'Klanten' binnen MyEmma.

Stap 2: Ga naar de klant die je wilt verwijderen en klik op de opties in de rechterbovenhoek. Er verschijnen dan drie opties. Kies Verwijder Account.

Stap 3: Bevestig vervolgens uw keuze om de gebruiker te verwijderen.