Binnen MyEmma is het mogelijk om deadlines in te stellen bij een dossier. Op deze manier hoef jij de klant niet meer achter de broek aan te zitten, want dit gebeurt middels automatisch gegenereerde mails. In het stappenplan hieronder is te vinden hoe je dit doet:

Stap 1: Open het kopje 'Dossiers' binnen MyEmma en klik op 'Nieuw dossier aanmaken +'

Stap 2: Koppel het dossier aan een klant en/of bedrijf, geef het dossier een naam, koppel (optioneel) extra medewerkers aan het dossier en kies vervolgens een sjabloon.

Stap 3: Kies bij 'deadline dossier' voor 'Instellen deadline'. Klik vervolgens op de kalender, er kan nu een datum worden toegevoegd per stap. De klant ontvangt nu reminders om de stappen van het dossier af te ronden.

Stap 4: Per stap is er nu een deadline ingesteld. Kloppen de deadlines? Klik op 'Dossier aanmaken +'.

Stap 5: Het dossier is nu geopend, de bestanden die een signering of accordering nodig hebben. Rechtsboven is de status te vinden waarin het dossier zich bevindt en waar de deadlines voor ingesteld zijn.