Binnen MyEmma is het mogelijk om direct een afgerond dossier te downloaden. Op deze manier worden alle bestanden direct klaargezet in een ZIP-bestand. In het stappenplan hieronder is te vinden op welke manier dit kan:

Stap 1: Ga naar het kopje 'Dossiers binnen MyEmma'

Stap 2: Klik vervolgens rechtsboven op 'Gesloten' om de gesloten dossiers terug te zien.

Stap 3: Vink het dossier aan die je wilt downloaden. Vervolgens zie je rechtsboven een wolkje verschijnen. Klik hier om het dossier te downloaden.

Stap 4: Het ZIP-bestand, met daarin de bestanden van het dossier zijn nu voor je klaargezet. Rechtsboven is het dossier te downloaden en kan het ZIP-bestand lokaal op de computer worden opgeslagen.